De Medezeggenschap stelt zich graag aan u voor:

Namens de ouders
  Luc Naus (voorzitter)
MR-lid
Ik ben getrouwd met Gabby Naus. Ik ben vader van 3 kinderen, Janda, Matijs en Lennard die momenteel alle 3 op Dín Bogerd zitten. Naast lid van de MR ben ik ICT ondernemer en lid van Brandweer Deurne.
Ik vind het fijn betrokken te zijn diverse ontwikkelingen binnen Dín Bogerd en hier mijn ondersteuning aan te geven.
  Finn Maas (secretaris)

Annet Kuijten.
MR-lid
Ik ben getrouwd met Jeroen Kuijten en samen hebben we 3 kinderen. Evi, Lynn en Thijn. Ik werk in het Elkerliek ziekenhuis in Helmond als verpleegkundige.
Ik vind het prettig dat ik als ouder betrokken ben bij de school waar mijn kinderen naar toe gaan. Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier naar school kunnen gaan en ouders hun kinderen met een goed gevoel naar school brengen.
Nita Welten
Vertrouwenscommissie
  Namens leerkrachten
  Bea v.d. Wal-Sleegers
Ik werk sinds 1994 op d'n Bogerd en ben al jaren leerkracht in groep 1 en 2. Ik heb voordat ik op d'n Bogerd werkte als ouder twee periodes in de MR gezeten en vindt het fijn dat nu namens de leerkrachten te mogen doen.
  Moniek de Louw
Ik ben al bijna 25 jaar met heel veel plezier leerkracht op d'n Bogerd.
  Theo v.d. Kant
Al bijna 30 jaar leerkracht op d'n Bogerd, waarvan de meeste jaren in de bovenbouw. Zit nu voor de tweede periode in de MR.