wie zijn wij?
Wie zijn wij?
Op deze pagina stellen de leden van de oudervereniging zich voor
-  Thijs Martens
-  Joris Brouwers
-  Sandra Vogels
-  Mieke Bennenbroek
-  Mirella van Diessen
-  Iraj Zeinali
-  Esther Creemers
-  Sandy Laukens
-  Deirdre van Hoof-Pijnenburg
-  Anke Kuijpers
-  Joris Terheijden

Thijs Martens

Ik ben Thijs Martens, getrouwd met Nynke en samen hebben we twee kinderen, Esmee (2009) en Stan (2011).
Esmee en Stan zitten beide op brede school d'n Bogerd.
Ik ben werkzaam in de transportbranche (kantoor).
In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op mijn wielrenfiets te vinden.
Verder ben ik graag aan het klussen in huis en is voetbal een grote hobby van me.
Ik draag graag mijn steentje bij aan onze school in het belang van onze kinderen.
Hierdoor ben ik vanaf schooljaar 2014-2015 bestuurslid geworden van de oudervereniging

Joris Brouwers

Ik ben Joris Brouwers, getrouwd met Suzan Bennenbroek en de vader van Ava, Nanne en Koert. Na 15 jaar actief geweest te zijn bij de Koninklijke Marine ben ik in 2015 overgestapt naar Rijkswaterstaat. Hier ben ik projectleider van nautische projecten zoals bijv de aanleg van "snelwegen op zee" voor schepen en de uitbreiding van windenergiegebieden. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan activiteiten met het gezin, klussen in en om huis, tuinieren en basketbal.

Sandra Vogels

Ik ben Sandra Vogels en getrouwd met Jan en moeder van Nikki en Annika.
Als werk doe ik voor Auto Mertens Bakel, Auto Mertens Gemert en Beter Vindbaar BV de administratie, arbo- en personeelszaken.
In mijn vrije tijd ga ik het liefst iets met de kinderen doen, kokkerellen of een uitje (bv eten) met familie of vrienden.

Mieke Bennenbroek

Hoi, ik ben Mieke Bennenbroek, samen met Jeroen van den Eijnden heb ik 2 kinderen Stijn ( 2010 ) en Luus ( 2012 ). Stijn zit in groep 3 en Luus in groep 1.
Ik werk als verpleegkundige in het St. Anna ziekenhuis te Geldrop.
Mijn vrije tijd klets ik graag bij met vriendinnen en bezoek ik regelmatig een festival met vrienden.

Mirella van Diessen

Hallo, mijn naam is Mirella van Diessen. Ik ben getrouwd met Marco van Diessen en samen hebben we een dochtertje: Luus (2011). Luus gaat met veel plezier naar d'n Bogerd.
Mijn werkzaamheden liggen op het gebied van administratie en inkoop/verkoop. In mijn vrije tijd lees ik graag en geniet ik van leuke uitstapjes met het gezin, uit eten gaan met vrienden, een festivalletje bezoeken en reizen.
Graag ben ik een stem voor alle ouders van D'n Bogerd en ik vind het erg leuk om met de OV een bijdrage te leveren aan alle activiteiten die er op school worden georganiseerd en op deze manier meer betrokken te zijn bij de school.

Iraj Zeinali

Mijn naam is Iraj Zeinali,
Ik werk in de gezondheidszorg, wat ik met veel plezier onderneem. Samen met mijn echtgenote hebben wij twee zonen waarvan de oudste inmiddels in groep 1 zit.
De uitdaging in de oudervereniging is om mee te denken wat het beste is voor onze kinderen. Evt. gesprekken aangaan met gemeente en andere bedrijven om te kijken wat voor aanvullingen ze hebben voor het basisschool den Bogerd.

Esther Creemers

Ik ben Esther Creemers, getrouwd met Bob Creemers en samen hebben we 3 kinderen, Myrthe (2006), Milan (2007) en Jelle (2009). Ik werk met veel plezier als assistent-accountant bij VanGennipSchrieks in Someren. Mijn hobby's zijn op vakantie gaan en leuke dingen doen met ons gezin, hardlopen, uit eten, gezellig met vriendinnen bijkletsen.
Ik vind het erg leuk om via de oudervereniging een bijdrage te kunnen leveren aan het organiseren van activiteiten voor D'n Bogerd.

Sandy Laukens

Ik ben Sandy Laukens, getrouwd met Maikel en moeder van Scott (2005) en Dennis (2010). Als commercieel/administratief medewerkster ben ik werkzaam bij Elreka Hekwerken te Gemert. Ik vind het fijn om lid van de oudervereniging te zijn zodat ik i.c.m. mijn werk ook een steentje bij kan dragen aan schoolactiviteiten.
Mijn hobby's zijn uitstapjes met het gezin en wandelen met vriendinnen.

Deirdre van Hoof-Pijnenburg

Ik ben Deirdre van Hoof-Pijnenburg, getrouwd met Alex en samen zijn wij de ouders van onze tweeling Lieve en Teun (2010). In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als jurist ruimtelijke ordening bij de  gemeente Deurne.
In mijn vrije tijd besteed ik zoveel mogelijk tijd aan onze kinderen en daarnaast vind ik het leuk om op woensdagavond met Alex te tennissen bij TC op Dreef. Verder hou ik erg van skiŽn, lees ik graag boeken en tijdschriften, ga ik graag met ons gezin op vakantie en vind ik het leuk om tijd door te brengen met familie en vrienden.

Anke Kuijpers

Ik ben Anke Kuijpers, getrouwd met Jan Kuijpers. Samen hebben we 3 kinderen, Ties (2010), Guus (2012) en Gert (2012). Ze zitten alle drie op D'n Bogerd. Ik werk in de kinderopvang op een verticale groep. Mijn vrije tijd besteed ik het liefste aan de kinderen, tennissen en gezellige avonden met vrienden en familie.

Joris Terheijden

Joris Terheijden, vader van Mies en Jilles. Werkzaam bij ASML in Veldhoven als systeem integrator.
In mijn vrije tijd vind ik het wel leuk om eens af en toe iets lekker te koken of bakken.
Sinds een paar jaar ook actief als vrijwilliger in onze mooie speeltuin de Speuldries.
Met de OV blijven we leuke activiteiten organiseren voor onze kinderen.