aanmelden nieuwe leerling
Aanmelden  nieuwe leerlingen

Als u uw kind wilt aanmelden of als u meer informatie wilt over brede school dn Bogerd kunt u een afspraak maken met onze directeur: mevrouw Jeanne Verberne  jeanne.verberne@prodas.nl of tel. 0493-314069

U kunt ook gebruik maken van onze inschrijfmiddag op maandag 15 januari 2018 tussen 15.30 uur tot 16.30 uur.

In principe moeten alle kinderen aangemeld worden die voor 1 oktober 2017 vier jaar worden.

Op dit moment zijn er geen wachtlijsten.

Zou u een kopie van n van de volgende documenten mee willen brengen:
  • Het document Kennisgeving Sofinummer dat door de Belastingdienst aan de ouder/ verzorger van het kind is verstrekt, of
  • Eigen paspoort van het kind, of
  • Eigen identiteitskaart van het kind
Mocht u niet (meer) beschikken over het sofinummer van uw kind(eren), dan kunt u contact opnemen met de Belastingdienst; zij geven u dan een afschrift van het juiste sofinummer.

Aanname nieuwe leerlingen